Gayrimenkul İnşaat ve Emlak Fuarı Ziyarete Açıldı

featured

BODRUM HABER –  Bodrum Uluslararası Gayrimenkul İnşaat ve Emlak Fuarı,  Herodot Kültür Merkezi’nde ziyarete açıldı.

İdeal Fuarcılığın düzenlediği   Fuar, 40 firmanın katılımı ile bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı.  Fuarın açılış kurdelesi İYİ Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İdeal Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, fuarın ana sponsoru olan firma sahipleri tarafından kesildi.

Fuara katılan ülkelerin arasında  Rusya , Kıbrıs ve Ortadoğu Ülkeleri’nden firmaların katılımcı olarak katıldığı fuar Dünyanın çeşitli ülkelerinden ziyaretçileri ağırlıyor.  Bodrum’da milyon dolarlık yatırımcıları bir araya getiren fuarda emlak, inşaat, inşaat projeleri ile inşaat sektörü tedarikçileri olmak üzere dört ana katılımcı kategorisi bulunmakta.

Bodrum Uluslararası Gayrimenkul İnşaat ve Emlak Fuar’ında emlak, inşaat projeleri, tedarikçi ürünlerinin yanı sıra, stant etkinliklerinin de olduğu fuar ziyaretçileri bekliyor.  Bugün itibarı ile kapılarını ziyaretçilerine açan  etkinlik 10-13 Kasım 2022 tarihleri arasında gezilebilecek.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gayrimenkul İnşaat ve Emlak Fuarı Ziyarete Açıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!