Gökmen “Aras, Bodrum Gençlerine de Abilik Yapsın”

featured

BODRUM HABER – AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen Bodrum Belediye Başkanı Aras ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Başkan Aras’ın Üniversiteden aldığını iddia ettiği diploması ile ilgili Aras’ın elinde bulunan belgeyi nasıl aldığını soran Gökmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras, Belediyecilikteki başarısını(!) eğitimde de göstermiş ve bunun kanıtı olarak Kastamonu Üniversitesinde Siyaset Bilimi alanında tezsiz yüksek lisansını da başarı ile tamamlayarak aldığı diplomasını da Genel Başkanına arz ederek karne sevinci de yaşamış.

Bu üstün gayreti ile lütfen bizlere, Bodrum gençlerine örnek olsun, abilik yapsın, bizim de yüksek lisans yapmamıza yardımcı olsun. Kastamonu şehrini, üniversitesini hayatında kaç kez görmüş, bu programı nasıl kazanmış nasıl bitirmiş bizlere anlatsın ki biz de eğitimde geri kalmayalım” diyerek Başkan Aras’tan açıklama beklediğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gökmen “Aras, Bodrum Gençlerine de Abilik Yapsın”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!