Hastane Personeli Canla Başla Taşınmaya Yardım Ediyor

featured

BODRUM HABER – Uzun yıllardır yapımı süren ve en sonunda Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen’in yoğun çalışmaları sonucunda yapımı tamamlanan Yeni Bodrum Devlet Hastanesi 7 kasım Pazartesi günü tüm servis ve poliklinikleri ile saat 08.00 itibarı ile Bodrumlulara hizmet vermeye başlayacak.  7 Kasım Pazartesi günü hizmet hayatına başlayacak olan hastanede hummalı bir çalışma devam ediyor. Özveri ile binayı taşıyan Bodrum Hastane Personelleri doktorundan hemşiresine, temizlik işçilerinden güvenlik görevlilerine kadar taşınma işlemlerine yardım ediyor.  Taşınma işlemlerinde sona gelinirken hastane çalışanları da özenle yeni geçecekleri yere tam kadro ile destek vererek çalışmalara yardım etmeye çalışıyor.

Personel kendi evlerini taşır gibi itina ile yeni hastanenin açılışa tüm malzemeleri yetiştirmeye çalışıyor. Taşıdıkları tüm eşyaları titizlikle yeni yerlerine yerleştiren çalışanlar her şeyi en ince ayrıntısına kadar özenle kontrol ederek  çalışmalara destek veriyor.

Tüm servislerin pazartesi günü itibarı ile hizmete gireceği Yeni Bodrum Hastanesinde günlerdir yoğun şekilde çalışan personeller son kontrolleri yapmak için Pazar günü de hastanede çalışmalara devam edildi.

Bodrum’a yakışır modern bir hastanenin tamamlandığını ve 7 Kasım’da sabah 8 itibarı ile hasta kabulüne de  başlanacak olan yeni bodrum hastanesi  ile ilgili Osman Gökmen “Hep beraber Hastanemize giriş yapalım, hep beraber gezelim hizmeti görelim bizler Bodrum’da yaşayan vatandaşlar olarak hizmetin en iyisini hak ediyoruz.  Herkese hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hastane Personeli Canla Başla Taşınmaya Yardım Ediyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!