Konacık’ta Hırsızlık Anları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

featured

Bodrum Sıcak Haber İhbar hattına gönderilen görüntülerde rahat bir tavırla kasayı soyan hırsız güvenlik  kameralarına yakalandı.

Bu sabah Sabah 6.50 sularında Konacıkta bulunan Nilüfer lokantasın giren bir kişi önce etrafı kontrol etti. Daha sonra işletmenin kasasına yönelen şahıs oldukça rahat tavırlarla kasada bulunan ne varsa alıp kayıplara karıştı. Hırsızlık anı işletmenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Uzun bir süredir Bitez ve Konacık’ta bulunan işletmelere dadanan bir hırsızın olduğu bilinmekle beraber kameralara yakalanan şahsın aynı kişi olup olmadığı henüz bilinmiyor. Son zamanlarda pek çok mekana giren hırsız yada hırsızlar çevrede yaşayan vatandaşları bezdirmiş durumda şikayetlerin arkası kesilmez iken bu sabah gerçekleşen olayı mekan sahibi Sıcak Haber Watsapp hattına atarak şüphelinin bulunmasını istedi. Sakince etrafı kontrol ettikten sonra kasaya yönelen hırsızın  kasayı soyarken ki rahat tavırları da kameralara yansıdı. Kısa sürede çekmecedeki kasadan 600 TL ve mekan sahibine ait cüzdanı çalan şahıs kayıplara karıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konacık’ta Hırsızlık Anları Güvenlik Kamerasına Yakalandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!