Yeni Hastanenin ilk Konuğu Umut Ege Bebek Oldu

featured

BODRUM HABER – Bodrum Devlet Hastanesi yeni binasında bugün itibarı ile hizmete başladı. Hastanenin hizmete gireceği 07 Kasım tarihine kadar tüm personelinin de desteği ile eksikler tamamlandı ve bugün yeni hastanenin ilk bebeği gözlerini Yeni Bodrum Devlet hastanesinde açtı.

Hizmete açılması sebebi ile orada bulunan protokol ve basın mensuplarının da büyük ilgisini çeken Umut Ege bebek  21 yaşındaki genç anne Efil Yağcı ve Tayfun Kılıç’ların bebeği olarak da Bodrum Devlet Hastanesinin açılış tarihinde yerini aldı.

Toplu resimlerin çekilmesinin ardından Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen Hastanenin hizmete girmesi ile ilgili şunları dile getirdi. Gökmen basın mensuplarının mikrofonlarına “ Hepiniz hoş geldiniz Bodrum için gerçekten önemli bir tarih 07 Kasım 2022 tarihinde Yeni Bodrum Devlet Hastanesi Bodrumlularımıza hizmete başladı. Binamız gerçekten çok modern cihazlar ile donatıldı. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  Eski bina ile ilgili ise Gökmen yönetim kurulu ile Ankara’ya gideceklerini ve eski binanın tadilat edilerek modern bir ağız diş hastanesi için de başvuru yapacaklarını açıkladı.

Hastanenin açılması ile Bodrum Belediyesi  tarafından hastane güzergahına dolmuş hattı verilerek seferlere başlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Hastanenin ilk Konuğu Umut Ege Bebek Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!