Çağdaş Bodrum Seyircisinden Tam Destek Aldı

featured

BODRUM HABER – Ankara ve ardından Bursa Deplasmanında oynadığı iki maç ardından seyircisiyle adeta hasret gideren Bodrum’un Takımı, maçta gösterdiği oyun kalitesi yüksek mücadele ile seyircisinden maç boyunca tam destek aldı.

Lig birincisi olarak çıktığı karşılaşmada maça rakibine oranla hızlı başlayan Bodrum’un Takımı, ilk çeyrekte 23 – 13 rakibine üstün olarak tamamlarken, ilk yarıda soyuma odasına, 41- 36 önde giden takım oldu.

Maçının başlama düdüğüyle yine daha iyi bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, maçı 77 – 62 galip tamamlayarak hedefi olan süper lig yolunda önemli bir puanı daha kazanmış oldu..

Maç sonrasında bir açıklama yapan antrenör Ali Serhan Aydanarığ, Maça iyi başladık. Hem hücumda hem savunmada maçtaki oyun stratejisini iyi uyguladık fakat ikinci periyotta takım biraz düşüş gösterdi. Orada skor olarak yakaladılar bizi ama çabuk reaksiyon verdiğimiz için maça geri döndük. Maçın ikinci periyodu hariç tüm oyunu kontrol ettiğimizi düşünüyorum. Hem ofansif hem de hem defansif olarak çalıştıklarımızı iyi sergiledik. Oyunun tamamına hâkim olduğumuzu düşünüyorum. Kocaeli Kağıtspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum, takımımızı da tebrik ediyorum. dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çağdaş Bodrum Seyircisinden Tam Destek Aldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!