Günler Süren Yaşam Savaşını Kaybetti

featured

BODRUM HABER – Geçtiğimiz günlerde sahte içki nedeniyle rahatsızlık geçiren ve Muğla’ya sevk edilen Ahmet B.B. hayata tutunamadı.

Yaklaşık 20 gün önce arkadaşı ile birlikte aldıkları sahte içkiden sonra Ahmet B. B.’ ve arkadaşı Hasan R.T.  ertesi gün sabah saatlerinde fenalaştı.  Gözlerinin de görmediği ifade edilen 58 yaşındaki  evli ve bir çocuk babası Hasan R.T.  hastaneye kaldırılsa da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.  Ahmet B. B.’ de aynı gün fenalaşması üzerine  Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.  Hastanede  yapılan müdahale ile duran kalbi yeniden çalıştırılan Hasan B.B.  112 Acil Sağlık ekiplerince Muğla’ya sevk edilmişti.

65 yaşında evli ve 3 çocuk babası Mimar Hasan B. B.’ den de günler sonra acı haber geldi. 65 yaşındaki Ahmet B.B.  Yücelen Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Bodrum’a getirilen cenazesinin, defnedilmek üzere İstanbul’a gönderileceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Günler Süren Yaşam Savaşını Kaybetti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!