Kasım Ayında Yapılan Operasyonlarda 887 Göçmen Yakalandı

featured

BODRUM HABER – Muğla İl Jandarma Komutanlığınca göçmen kaçakçılığı olaylarının engellenmesi ve düzensiz göç hareketlerinin kontrol altına alınması maksadıyla Kasım 2022 ayı içerisinde Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Jandarma komutanlıkları tarafından organize edilen operasyonlarda 81 olaya müdahale edildi. Meydana gelen olaylarda toplamda 887 düzensiz göçmen yakalanarak Geri Gönderim Merkezine teslim edildi.

Yapılan operasyonlarda  göçmen kaçakçılığı olaylarına karışan 30 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden 14’ü adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Diğer 16  şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Göçmen Kaçakçılığı olaylarında kullanıldığı belirlenen 11 araç, 1 tekne, 4  deniz botu, 4 bot motoru, 7 cep telefonu ve 560 litre yakıt ele geçirildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca göçmen kaçakçılığı olaylarının engellenmesi ve düzensiz göç hareketlerinin kontrol altına alınması maksadıyla çalışmalara devam edileceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kasım Ayında Yapılan Operasyonlarda 887 Göçmen Yakalandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!