1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Orman Aracı ile Otomobilin Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

Orman Aracı ile Otomobilin Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi’nde Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait araç, karşı yönden gelen otomobil ile çarpışırken, kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi’nde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.B. idaresindeki Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait araç, Barbaros Caddesi üzerinde seyrederken karşı şeritten gelen İ.B. idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kazada 3 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan sürücü İ.B.’yi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.
Orman İşletme memurları M.B. ve E.Z. kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, yaralılar ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Trafik bir kontrollü olarak sağlanırken, kaza yapan araçlar çekici yardımı ile kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Orman Aracı ile Otomobilin Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!