Ak Parti Milletvekili Gökcan, Yeni Hastane ile İlgili Müjde Verdi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da biz dizi ziyaretlerde bulunmak için gelen  Ak Parti Muğla Milletvekili  Yelda Erol Gökcan’a ziyaretlerinde, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve partililer katıldı. Yeni Bodrum Hastanesini ziyaret eden Gökcan hastane çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yelda Erol Gökcan basına yaptığı açıklamalarda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiğini ve  Koca’nın 150 yatak kapasitesi bulunan Bodrum devlet hastanedeki yatak sayısının 200’e çıkarılacağının müjdesini verdiğini söyledi.  Gökcan, şu anda ilçede sadece özel bir hastanede verilen anjiyo hizmetinin de yeni hastanede verilmeye başlanacağını dile getirdi. Gökcan “Anjiyo bölümümüz hazırdı, sadece anjiyo cihazının gelmesini bekliyorduk. Sayın Bakanımız talimatı verdi. Artık vatandaşlarımız anjiyosunu burada yaptırabilecek. Hastanemize ayrıca 15 doktor atandı. Önümüzdeki günlerde eksik branşlar da gelecek. Eski hastane de ağız ve diş sağlığı merkezi yapılacak. Mumcular tarafına 112 Acil Sağlık merkezi açılıp bir ambulans konulacak.” dedi.

Bodrum’daki sel taşkınları ile ilgili DSİ’nin dere ıslah çalışmaları yaptığını söyleyen Gökcan, DSİ Aydın Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet İskender’i de telefonla aradı. Mehmet İskender, telefon görüşmesinde Bodrum’da yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. İskender, “Bodrum’daki 18 dere ve yan kollarının projeleri hazır. Fakat hepsinde kamulaştırma ve yer teslimi sorunu var. Büyükşehir uhdesinde. Hepsini Büyükşehir Belediyesi’ne yazdık ama Büyükşehir Belediyesi, hiç birinin kamulaştırmasını yapmıyor. Kamulaştırma olmadan ıslahları yapamıyoruz” dedi.

Açıklamalarında ,Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi’nin restore edildiğinin hatırlatan Gökcan, “Bodrum Kalesi, bu sene 400 bin ziyaretçi kabul etmiş. Yurtdışından gelen turistlerin, özellikle Amerikalıların çok büyük ilgisini çekmiş. Bodrum Kalesi ve müze 400 bin ziyaretçi ile rekor kırdı. Muğla geneline baktığımız zaman ören yerleri ve müzelere de bir milyonun üzerinde ziyaretçinin geldiği bilgisini aldık. Bu gerçekten çok büyük bir rakam. Muğla sadece deniz, kum, güneş turizmi değil, tarihi yerler ve ören yerlerine ilgi de oldukça yüksek. Bu da memleketimizin ne kadar özel ve güzel bir yer olduğunu gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Sözlerinin devamında belediye hizmetlerini de eleştiren Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Bodrum’a bu kadar yerli ve yabancı turistimiz geliyor. Peki, Bodrum buna hazır mıydı? Tabi ki her zamanki gibi hazır değildi. Dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistlerimiz bu sene trafikten, şehir merkezindeki trafiğin yoğunluğundan, yolların bozukluğundan çok şikayet ettiler. Gerçekten turizme ve Bodrum’a yakışmayan görüntülere sahne oldu. Bir de Bodrum’da yaşanan içme suyu sıkıntısı. Yazın çok sık sular kesildi. Ne Muğla Büyükşehir Belediyesi ne de Bodrum Belediyesi üzerine düşeni yapmadı. Her zamanki gibi sınıfta kaldılar. Belediye başkanlarımız önümüzdeki yaza kadar sorunları hallederlerse buraya gelen turistlerimiz de güzel bir şekilde ayrılırlar.” dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti Milletvekili Gökcan, Yeni Hastane ile İlgili Müjde Verdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!