Bodrum’da İnşaatlar Antik Mezarlar Üzerine Yapılıyor

featured

 BODRUM HABER Bodrum Sıcak Haber WhatsApp hattına gelen İhbar’da Seba inşaat’a ait olduğu belirtilen yerde yapılan çalışmalarda eski dönem Antik mezarlar olduğu görüldü.

Gölköy şantiyesinden gelen görüntüler görenleri şaşırttı.

İddiaya göre, Yapımı devam eden şantiyede evlerin altından çıkan ve üstüne yapıların devam ettiği şantiyede hiçbir denetleme yapılmadığı için inşaat devam ediyor. Gelen görüntüler de Antik döneme ait sıralı mezarlar gözle görülür şekilde ortaya çıkmış durumda. Şantiyede hiçbir şey olmamış gibi devam eden inşaatı görenler ise hayretler içerisinde duruma bir dur diyecek yetkili arıyor. İhbar hattına atılan görüntülerde açıkça ortaya çıkan mezarların üzerine inşaat yapan firma ise evlerin yapımına devam ediyor.

Görüntüleri görenler ise “Cengiz inşaat’a hesap soranlar SEBA’ya da soracaklar mı diye konuyu takip ettiklerini ifade ederek inşaat ile ilgili nasıl bir yol izlenecek takip edeceğiz” diyorlar.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da İnşaatlar Antik Mezarlar Üzerine Yapılıyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!