İşlek Yolda Açık Kalan Kapak Kazaya Davetiye Çıkartıyor

featured

BODRUM HABER – Göltürkbükü Mahallesi Atatürk Caddesinde bulunan bir rögar kapağı her seferinde yerinden çıkıp tehlike saçıyor.

Bodrum Sıcak Haber Watsapp ihbar hattına vatandaşlarca yapılan ihbar üzerine  yapılan araştırmada  Atatürk Caddesi eski Pazar sokağında bir rögarın kapağının açık olduğu görüldü. Vatandaşlar tarafından yapılan paylaşımda 1 aydır süren bu olumsuzluk yüzünden o yönde geçenler tehlikeli anlar yaşıyor.

İhbar hattına atılan görüntülerde yolda baca olarak tabir edilen ve haftalardır şikayet edilmesine rağmen sadece duba koyarak işlem yapılmadan gidilen yerden vatandaşlar bıkmış durumda. Bacanın kapağının açık kalması sebebi ile araçlar zor anlar yaşıyor. Çevrede yaşayanlar kendileri kapatmaya çalıştıklarını belirtse de yoldan geçen bir araç üstünden geçtiğinde kapak tekrar tekrar kendiliğinden açılıyor. Kapağın tam tutmaması sebep ile vatandaşlar korku içinde her gün bir olay olacak diye şikayetlerini sürdürmeye devam ediyor. Belediye yetkililerine de haber verilmesine rağmen kimsenin ilgilenmediğinden de şikayetçiler. Vatandaşların iddialarına göre defalarca belediye araçları kapakların üstünden geçmesine rağmen ilgilenmedikleri gibi hala gelen giden bir ekip de yok diyorlar. Oldukça işlek olan sokakta her an bir kaza olması muhtemel diyen vatandaşlar yetkili mercilerin bir an önce gelip kalıcı bir çözümle burayı tamir etmeleri istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşlek Yolda Açık Kalan Kapak Kazaya Davetiye Çıkartıyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!