Bitez’de Eğlence Kanlı Bitti

featured

BODRUM SICAK HABER –

Bitez Bergamut Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir işletmede eğlenmeye giden Rıfat K. mekanda çıkan kavgada Yılmaz E.’yi bıçaklayarak yaraladı.

Edinilen bilgiye olay dün gece 01.30 sularında Bergamut Caddesinde bulunan bir işletmede meydana geldi.

İddiaya göre, Mekanda eğlenmeye giden Rıfat K. gecenin ilerleyen saatlerinde alkolünde etkisi ile mekanda taşkınlık çıkarttı. Mekanda bulunan ve eğlenmeye gelen bir başka vatandaş tarafından darp edilen Rıfat K. cebinden çıkarttığı bıçakla kendisini darp eden Yılmaz E.yi karın boşluğunun yan tarafından bıçakladı. Yaralanan Yılmaz E. Mekan sahibi tarafından kendi aracı ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yılmaz E.’yi bıçakla yaralayan Rıfat K ise mekandan çıkıp 100 metre ileride otluk alanda bayıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları araştırmada kaçış yönünde yaptıkları incelemede yaralayan şahsı çalılıklar içinde baygın halde buldu. Şahsın aldığı darp sebebi ile başında şişlikler olduğu görüldü. 112 acil sağlık ekipleri ambulansı ile Rıfat K’de Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bitez’de Eğlence Kanlı Bitti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!