Bodrum’da 83 Yaşındaki kadının Evine Girip Gasp ve Yağmalama Yaptı

featured

Bodrum Asayiş Büro Amirliği ekiplerince çeşitli suçlardan sabıkası olan ve 21/01/2023 günü öğle saatlerinde bir eve girerek gasp yapan şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 38 yaşında Muhsin Ç. Bodrum Sanayi içerisi stadyum civarında bir ikamete elinde bıçakla girdi. Girdiği ikamette yalnız yaşayan 83 yaşındaki yaşlı kadından para isteyen şüpheli  bu esnada yaşlı kadının ellerini tutarak sağ sola çekiştirip evde kıymetli eşya ve para aradı. Arama sırasında bir miktar para alan şahıs, yaşlı kadının oğlum geliyor diye bağırmasıyla paniğe kapılıp kaçtı. Şikayet üzerine Bodrum Asayiş Büro Amirliği Ekiplerince  titiz bir çalışma başlatıldı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını tek tek inceleyen ekipler bugün öğle saatlerinde şüpheli şahsı yakaladı. Yapılan kimlik kontrolünde şahsın 38 yaşında Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Muhsin Ç olduğu ve şahsın daha önceden, cinayet, yaralama ve hırsızlık suçlarından kayıtları olduğu anlaşıldı. Asayiş Büro Amirliği Ekiplerinin kısa sürede yakaladığı şahıs, yakalanma esnasında ekiplere suçunu itiraf ederek pişman olduğunu beyan etti. Emniyette yapılan sorgulama sonrası şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da 83 Yaşındaki kadının Evine Girip Gasp ve Yağmalama Yaptı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!