1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bodrum’da Çöpe Dökülen Küller Yangınlara Sebep Oluyor

Bodrum’da Çöpe Dökülen Küller Yangınlara Sebep Oluyor

featured

BODRUM HABER – Havaların soğuması ile çöpe atılan küllerden çıkan yangınlar çoğalmaya başladı. Dün yaptığımız haberden sonra yine benzer bir başka kül yangını yakın bir başka mahallede çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerinde Konacık Lise Caddesinde meydana geldi.  İddiaya göre evdeki soba küllerini tam sönmeden konteynıra atılması sonucu sobanın küllerinden çok konteynır yanmaya başladı. Çöp konteynırın hemen yanında park halinde bulunan bir ticari toplu taşıma aracı son anda sahibi tarafından müdahale edilerek yanmaktan kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Bodrum İtfaiye Grup amirliği ekiplerince çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.  Soğuk havalarda çoğalan bu tip olaylar üzerine çevre sakinleri konteynırlarda kedilerinde olabileceği bu tip durumlarda kişilerin daha dikkatli olmaları gerektiğini, biraz önceki yangında az daha bir toplu taşıma aracının da yangından etkileneceğini belirterek yetkili mercilerin konuya biraz daha duyarlı olmaları konusunda yardım istediklerini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Çöpe Dökülen Küller Yangınlara Sebep Oluyor
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler