Eski Eşini Rehin Alıp Tutuklanmıştı Çıkınca Yeni Eşini de Darp Etti

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da geçen Mayıs ayında eski eşini rehin alan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Soner K. bu kez de geçen yıl evlendiği eşi Gönül K.’yi darp ederek hastanelik etti.

Geçen sene Çırkan Mahallesi Emir Sultan Sokak üzerinde yaşayan 2 çocuk annesi C.N. adlı kadının evine gelen eski eşi Soner K., yaşanan arbede ve kovalamacanın ardından kadını 2 çocuğunun gözü önünde rehin almıştı. Saldırgan, polisin camdan girip müdahale etmesiyle etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmış, kadın olaydan hafif yaralı şekilde kurtulmuştu. Şüpheli şahıs, karakoldaki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yaklaşık bir ay önce tahliye olan Soner K. geçen yıl dünya evine girdiği Gönül K.’yı yaşanan tartışma sonrası dün sabah saatlerinde darp ettiği öğrenildi. Gönül K., olay sonrası hastaneye kaldırılırken Soner K. ise karakola götürüldü. Tedavisinin ardından evine giden Gönül K., gece saatlerinde rahatsızlanınca çocukları tarafından tekrar Bodrum Devlet Hastanesi’ne getirildi. Şahsın karakoldaki işlemleri sonrası serbest kaldığı bildirildi.

 

Hastanede basın mensuplarına açıklamada bulunan Gönül K., yaşadıklarını anlattı. Sözlerine “Zaten eşim bana sürekli şiddet uyguluyordu. Yine aynı şeyi yaptı. Boğazımı sıktı, son nefesimi vermek üzereydim. Üzerime çıktı, yumrukladı, boğazımı sıktı. Her yerime vurdu, saçlarımdan tuttu, yuvarladı. Kaçmaya çalıştım ama kaçamadım. Sürekli başımdaydı çünkü, ayrılmıyordu başımdan. Elinden zor kurtuldum. Kızlarım kurtardı beni. Boğazım inanılmaz şekilde ağrıyor. Tartışma benim Aydın’da aldığım ev yüzünden başladı. Onun için her şey sorun. Daha önce de bana bıçaklı saldırısı oldu ama ben bunu adli makamlara taşımadım. Beni ölümle tehdit ediyor. Hatta az önce bana ‘bir daha güneş doğmayacak, kınalar hazırlansın’ diye mesaj attı. Açıkçası artık korkuyorum. Can güvenliğim yok. Benden boşanırsan çocuklardan birini rehin alırım diyor. Bir şekilde beni yine kendisine döndüreceğini söylüyor.” Gönül K. yaşadıklarından dolayı artık evliliğine devam etmek istemediğini belirterek eşine boşanma davası açacağını dile getirdi.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski Eşini Rehin Alıp Tutuklanmıştı Çıkınca Yeni Eşini de Darp Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!