Otobüs Kazasında Ölenlerin Kimlikleri Belli Oldu

featured

BODRUM HABER – Afyonkarahisar’da 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin de yaralandığı yolcu otobüsü kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu.
Edinilen bilgiye göre Kaza, Dinar-Çay karayolu Cebitaş rampası mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Diyarbakır’dan Bodrum’a gittiği öğrenilen S.C. idaresindeki 34 SD 7721 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 6 kişi olay yerinde, 2 kişi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Yaralanan 33 kişi ise ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.
Afyonkarahisar’da yaşanan otobüs kazasında hayatını kaybeden 8 kişinin kimlikleri tespit edildi.
Kentte sabah erken saatlerde yaşanan ve 8 kişinin öldüğü otobüs kazasının ardından başlatılan otopsi ve kimlik tespit çalışmaları sona erdi. Yapılan incelemelerin ardından kazada ölen Fatma Temiz (42), Sultan Nur Özay (40), Sevay Özay (40), Halime Tıpırdamaz, Ayşe Koç’un Denizli, İsmail Yoldaş’ın Diyarbakır, Yakup Uçar’ın Mardin ve Mehmet Tuncer’in ise Dinar nüfusuna kayıtlı oldukları belirtildi.(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Otobüs Kazasında Ölenlerin Kimlikleri Belli Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!