1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Başkan Aras; Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası Başlattı

Başkan Aras; Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası Başlattı

featured
BODRUM HABER – Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilden hissedilen deprem felaketi ile ilgli Bodrum’dan da yardım kampanyası başlatıldı. Bodrum Belediyesince koordine edilen kampanya ile ilgili Başkan Aras sosyal medya hesabından ihtiyaç listesini şu şekilde açıkladı “Değerli Bodrumlular, Afad ve Kızılay Başkanlığı tarafından bize iletilen ve aşağıda bilginize sunulan ihtiyaç listesindeki ürünler dışında olmamak kaydı ile yardımlarınızı her gün Konacık Mahallemizde 24 SAAT açık olacak Herodot Kültür Merkezimize getirmenizi rica ediyoruz.
Bodrum Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığımız koordinasyonunda yürütülmekte olan bu yardım organizasyonu ile toplanacak ürünler kayıt altına alınarak tasnif edildikten sonra Muğla Afad Başkanlığı vasıtasıyla afet bölgesine ulaştırılacaktır.
İHTİYAÇ LİSTESİ..
Çadır, Battaniye, Kışlık kıyafet, (Kaban, bere, eldiven, kazak, bot, polar vb.) bebek bezi, bebek maması, kadın hijyen paketi, bebek ana kucağı, yağmurluk, hasta yatağı, hasta bezi, engelli sandalyesi, tüplü ısıtıcı, kuru gıda malzemeleri”
Ayrıca Kızılay ülke genelinde depremde yaralanan vatandaşlar için kan bağışına destek için çağrıda bulundu. Başkan Aras konu ile ilgili sosyal medya hesabından “Değerli Bodrumlular.. Deprem bölgelerimizdeki acil kan ihtiyacına katkı sağlamak için sizleri, 7-8 Şubat günleri saat 13.00-19.00 arasında, eski otogar içine davet ediyorum. Diğer ihtiyaçlara destek çalışmalarımız devam ediyor” diyerek vatandaşları depremzedeler için yardıma çağırdı.
https://youtu.be/DNyqaDInIy0

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aras; Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası Başlattı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler