Bodrumlu Öğrencilerin Notları Duygulandırdı

featured

BODRUM HABER – Bodrum ilçesinde deprem bölgelerine öğrenciler tarafından gönderilecek ihtiyaç malzemelerinin arasından çıkan notlar duygulandırdı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin etkilediği bölgelere Bodrum’dan ihtiyaç malzemeleri desteği sürüyor. Bodrum’da eğitim gören minik öğrenciler de deprem bölgesindeki arkadaşlarına kıyafet ve kitap gönderiyor.

Kıyafetlerden ve kitapların arasından çıkan notlar ise duygulandırıyor. Depremzede arkadaşları için resim çizen Bodrumlu öğrenci Ebrar Nisa Uslu, şu notu yazdığı görüldü;
“Merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Size gönderdiğimiz atkıları annem ördü. İçinizi ısıtması dileğiyle. Sizlere gönderdiklerimiz, inşallah iyi gelir. Sizlere dualar ediyoruz. İyi ve mutlu olmanız dileğiyle. Kalbimiz sizinle.”
1999 yılındaki depremi yaşayan Göktürk Adnan Yavuz isimli vatandaş ise “99’u yaşadım, yüreğim yangın. Ama güçlü olacağız. Biz neler atlattık. Sizi seviyorum canlar. Kapım da açık aşım da pişmiş sizi bekler. Allah yardımcınız olsun.” notunu yazdığı görüldü. (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrumlu Öğrencilerin Notları Duygulandırdı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!