Depremzede Anne Bebeğini Bodrum’da Dünyaya Getirdi

featured

BODRUM HABER – Hatay’da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde 3 katlı binadan sağ salim kurtulan 22 yaşındaki hamile Işıl Özdemir Bodrum’da doğum yaptı. Özdemir’in bebeğine Defne ismi konuldu.

Deprem esnasında eşinin desteğiyle yaşadıkları binadan çıkan Işıl Özdemir, daha sonra Bodrum’a getirilerek yakınları ile birlikte ilçedeki bir otele yerleştirildi. Tır tamircisi olan baba Ekrem Özdemir ise Hatay’da kaldı.
Otele yerleştirildikten sonra doğum sancıları başlayan Işıl, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede normal doğumla çocuğunu dünyaya getiren depremzede anne ile bebeği Defne, sabah saatlerinde taburcu olup konakladıkları otele geldi.

Bir yıldır evli olduğunu ve büyük bir felaketin eşiğinden döndüğünü belirten Işıl Özdemir “Yakın akrabalarımızdan ölenler oldu, biz felaketten son anda kurtulduk, eşim beni dışarı çıkardı. Bebeğime bir şey olacak diye çok korktum, Allah’a şükür bir şey olmadı. Depremden sonra 3-4 gün arabada yattık. Böyle bir olanak çıkınca anne ve babam ile birlikte Bodrum’a geldim eşim işi dolayısı ile Hatay’da kaldı. Dün akşam saatlerinde doğum yaptım Defne bebeğim dünyaya geldi. Çok mutluyuz, ancak üzülsek mi sevinsek mi bilemedik. Büyük bir travma yaşıyoruz. En az Nisan ayına kadar burada kalmak zorundayız, daha sonra ailemle ve Defne bebekle yeni bir yaşama başlayacağız” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Depremzede Anne Bebeğini Bodrum’da Dünyaya Getirdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!