Hatay’dan Gelen Depremzedeler Can Dostlarını da Yanlarında Getirdi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’dan yardım için Hatay’a giden Bodrum Off Road Ekibi Salı gününden bugüne yaptıkları çalışmalarda enkazdan 8 kişiyi sağ olarak kurtardı.

11 Araçla Deprem bölgesine giden Ekipler 3 gruba ayrılarak  günler boyunca Hatay’a gelen tırlardaki malzemeleri araçları ile dağıtım yaparak depremzedelere ulaştırmaya çalıştı. Bir grup ise gönüllülere yardım ederek enkaz altından 8 kişinin kurtarılmasına yardımcı oldu. Yolların ve her tarafın kapalı olması sebebi ile oldukça güçlük yaşadıklarını belirten ekipler Hatay’ın çok zor günler yaşadığını belirttiler. Grupla birlikte gelen  17 yetişkin 2 çocuk kayıt yaptırmak için AFAD yetkililerine yönlendirildi.  Afet bölgesinden gelenlerin yanında can dostlarının da olması herkesi duygulandırdı.

Kurtulanların pek çok akrabasını kaybettiği deprem felaketinden sağ olarak kurtulanlar Bodrum’da otellerde misafir edilecekler.  Gelenlerin yanında 4 kedi, 1 kuş ve 1 köpek olduğu ve deprem anında onları da alarak yaşam alanlarını terk ettikleri öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hatay’dan Gelen Depremzedeler Can Dostlarını da Yanlarında Getirdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!