İstanköy’den Depremzedelere Destek Geldi

featured

BODRUM HABER – İstanköy  adasından gelen yardımlar Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Asım Kaptan feribotu ile Bodrum port limana yanaştı.

İstanköy Müslümanları Kardeşlik  Derneği tarafından organize edilen ve İstanköy Yunan halkı ve iş adamları tarafından da desteklenen ihtiyaç malzemeleri limana geldi.  Dernek Başkanı Kadir Memiş yapılan destekler ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. Memiş “ söylenecek kelimeler bulamıyoruz. İnşallah getirdiğimiz bütün malzemeler tüm kardeşlerimize en yararlı şekilde kullanmalarını dilerim. Biz İstanköylüler çok içten insanlarız öğrendiğimiz ilk gün toparlandık derneğimizin yönetim kurulu ile beraber karar aldık elimizde neler var ne imkanımız varsa sağ olsun bütün İstanköylüler bütün Yunanlı kardeşlerimiz onlarda çok güzel katkıda bulundular. Asım Başaran’da bize destek oldu hemen yardımları ulaştırdı yardımlaşma ve kenetlenme zamanı benlik senlik yok. Oradaki insanlarımıza biraz da olsa su serpiyorsak ne mutlu bize tekrar hepimize geçmiş olsun” dedi.

Asım Başaran ise “ Türk milletinin başı sağ olsun. Rabbim böyle bir felaketi hiç bir ülkeye yaşatmasın. Bu vesile ile insanlığın birbirine kenetlenmesi de dünyada yaşama umudu oluşturuyor. Özellikle İstanköy Müslüman Kardeşler Derneğinin öncülüğünde Yunanlı  vatandaşlarımızın da gönülden  iştiraki ile depremzedelerimize bir nebze olsun ciddi bir organizasyon yaptılar. Hepimiz elimizden geldiği kadar yaraları bir nebze sarılmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanköy’den Depremzedelere Destek Geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!