Lastiklerinin Kesildiğini Gören Vatandaşlar Şok Oldu

featured

BODRUM HABER – Bodrum Tepecik mahallesinde bulunan Osman Kızılderili sokakta meydana gelen olay mahalle halkını şaşkına çevirdi.

Sabah kalkıp çeşitli işleri için araçlarına yönelen vatandaşlar kapılarında duran araçlarının lastiklerinin şişlenerek zarar verildiğini görünce hemen 112 çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sokakta bulunan 9 farklı aracın lastiklerinin şişlenerek hasar verdiğini tespit etti. Bazı araç sahipleri ise Polislerin kendilerine ulaşması sonucunda araçlarına zarar verildiğini öğrendi.

Aracına hasar verilen Cumhur Aygüven “ sabah göreve gitmek için kalktığımda aracımın lastiklerinin kesildiğini fark ettim, sonra diğer araçlara da baktım yaklaşık 9 aracın daha lastiklerinin kesildiğini gördüm hemen 112 çağrı merkezini aradım sağ olsunlar memur beyler geldiler gereği neyse yapacaklar sanırım “dedi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

https://youtu.be/gTEyL1Xp_oA

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lastiklerinin Kesildiğini Gören Vatandaşlar Şok Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!