Yatağan Belediyesi Kardeş Şehre 3.000 m2 Çadır Kent Kurdu

featured

BODRUM HABER – Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay’a gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Hatay’ın Hassa ilçesini, “Kardeş Şehir” ilan edip, çadır kenti kurulması için talimat verdi.
Başkan’ın talimatı ile harekete geçen ekipler, çok kısa bir süre içerisinde bölgeye ulaşarak seyyar tuvalet ve banyo, mutfak, aş evi gibi ihtiyaçların da karşılanabileceği 3.000 metrekarelik kapalı alana sahip zemin platformlu kışlık çadır kurarak, depremzedelerin hizmetine sundu.
Çadırın kurulma çalışmalarının tamamlanması üzerine, beraberinde eşi Ümmühan Toksöz  ile bölgeyi yeniden ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, muhtarlar ve yöre halkıyla bir araya geldi.
Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileyerek, yaralı kurtulanlara acil şifalar diledi.
Hassa’yı “Kardeş Şehir” ilan ettiklerini kaydeden Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, Hassa’nın yaralarının sarılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin altını çizerek, “Devlet-Millet el ele, tüm yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.
Mahalle muhtarları ve yöre halkı  1100 kilometre uzaklıktan gelerek, kendilerine ellerini uzatan başta Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yatağan Belediyesi Kardeş Şehre 3.000 m2 Çadır Kent Kurdu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!