Kızılağaç Yolunda Sabah’a Karşı Ölüsü Bulundu

featured

BODRUM HABER – Kızılağaç Deve Güreşi mevkiinde bulunan bir eğlence merkezinden çıkan şahıs 1 metrelik yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerinde Kızılağaç Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre gece  eğlence mekanından çıkan 62 yaşındaki Recai Dağlı 48  ACU 221 plakalı motosikleti ile giderken yolu şaşırıp yolun sağ tarafında toprak yolda  düştü. Sabaha karşı tesadüfen olay yerinden geçen mekan sahibinin bindiği taksicinin kendisini fark etmesi üzerine 112 çağrı merkezine ihbarda bulunuldu. Olay yerin gelen 112 acil sağlık ekiplerin yaptığı kontrolde Recai Dağlı’ın hayatını kaybettiği belirledi. Mekan sahibi verdiği ifadede eğlence yerinde alkol alıp eğlenen Dağlı’nın ödemesini yapıp işletmeden çıkıp gittiğini belirtti. Mekandan çıktıktan sonra düştüğü tahmin edilen ve sabah bulunan Dağlı’nın ölümü ile ilgili Polis Olay İnceleme ekipleri kaza yerinde incelemelerde bulundu. Sağlık ekiplerince Polise teslim edilen Dağlının naaşı Belediye cenaze aracı ile Bodrum Morguna kaldırıldı. Cesedin daha sonra Muğla Adli Tıpa gönderileceği  bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kızılağaç Yolunda Sabah’a Karşı Ölüsü Bulundu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!