Bodrum Sıcak Haber Hatay Arsuz’da

featured

BODRUM HABER – Bodrum Sıcak Haber Hatay Arsuz’da Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Konteyner ve çadır kenti ziyaret etti.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile birlikte kampı gezen Sıcak Haber sahada gerçekleştirilen etkinlikleri de yakından görerek takipçileri ile paylaştı.

Bodrum Belediye ve Bodrum gönüllüleri tarafından hayata geçirilen yaşam alanında vatandaşların her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatı ile olağanüstü bir çaba ile her türlü alt yapının kısa sürede tamamlandığı yerde vatandaşların hijyen ihtiyaçlarından çocukların gün içinde izleyebilecekleri  tiyatro ve park ihtiyaçları da Bodrum’dan getirildi. İlk etapta kurulan banyo ve tuvaletler, çamaşırhaneler, çadırlar ve konteynerlerin kurulmasına devam ediliyor. Yaşam alanlarına yerleşimde Depremde zarar gören  yaşlı, engelli ve çocuklu ailelere öncelik veriliyor.

Tek tek tüm vatandaşların ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Aras anında tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 65 konteyner olan yaşam merkezinde 720 civarında kişi misafir ediliyor. Yaşam alanında Bodrum Belediyesi tarafından hayata geçirilen okulda öğrenciler derslerine devam ediyor. 85 kadar olan  mevcut çadır sayısının 200’e tamamlanması planlanıyor. Vatandaşlar tarafından inanılmaz bir sevgi ile karşılanan Başkan Aras yüzlerce kilometre uzakta olan tüm afetzedelerin ihtiyaçlarını Bodrum Belediyesi ve Bodrumlular sayesinde kısa sürede tamamlayarak yaşam alanlarını hizmete soktu.

Muğla Büyükşehir Belediyesinden herhangi bir yardım görmeyen yaşam alanı tamamen Bodrum Belediyesi ve Bodrumlular tarafından destekleniyor. Yöreye ait bir kahveyi tek tek çevresindekiler ile paylaşan Başkan Aras yörenin insanları ile bütünleşmiş ve kültürlerine alışacak kadar yakınlaşmış durumda. Afetzedelerin belki de hiç görmedikleri bir belde başkanı tarafından bu kadar ilgi ve alaka ile hayatlarına dokunmaları orada yaşayanlar tarafından tarifsiz bir sevgi ile karşılık görüyor. Başkan Aras kendisine yöneltilen tüm teşekkürlere de “Biz Bodrum halkının temsilcileriyiz onların yaptıkları yardımları organize ediyoruz biz sadece vesileyiz Bodrum halkının sizlere gönderdikleri destekleri ulaştırıyoruz” dedi. Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Çadırkentde hali hazırda görev yapanlar Çadırkent Sorumlusu Bodrum Zabıta Müdürü Deniz Özyıldız, 43 Belediye Personeli, 13 gönüllü,19 Araç, 4 psikolojik destek sorumlusu, 1 doktor, 1 hemşire, 1 kreş öğretmeni, 2 mobil 3 sabit mutfak, 1 çadır sınıf (ilkokul) 2 konteynır kreş, 19 tuvalet, 4 duş ve yaklaşık 20. 000 kullanım alanında afetzedelerin yanında bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Sıcak Haber Hatay Arsuz’da
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!