1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. BÖYLE Mİ SU TASARRUFU YAPIYORUZ?

BÖYLE Mİ SU TASARRUFU YAPIYORUZ?

featured

BODRUM HABER – Konacık Çırkan Mahallesi İsmetpaşa Caddesinde patlayan su isale borusundan tonlarca su boşu boşuna akıp gidiyor.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde patlayan su borusu bir anda mazgallardan taşarak caddede akmaya başladı. Suyun boşu boşuna aktığını gören vatandaşlar yetkili birimi arayarak ihbarda bulundu. Aradan saatler geçmesine rağmen herhangi bir ekibin gelip inceleme yapmadığı caddede tonlarca suyun boşa aktığı görüldü.

Haftalardır suyla ilgili yapılan haberlere kulaklarını tıkayan MUSKİ yetkilileri suçu devamlı DSİ’ye atarak kendini temize çıkarmaya çalışıyor. Ancak edinilen bilgiye göre bu sefer patlayan su hattı MUSKİ’ye ait. Vatandaşlar “Su tasarrufu diye seminerler düzenleyen,  suyumuz kalmadı diyen yetkililere bu şekilde mi tasarruf yapıyoruz diye de soruyor” MUSKİ’den  bu olayla ilgili nasıl bir açıklama nasıl bir çalışma yapılacak ne zaman ekipler gelecek ve Bodrum’un boşa akan suları ne zaman düzene girecek bizlerde takip edip göreceğiz ve sizlerle paylaşacağız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÖYLE Mİ SU TASARRUFU YAPIYORUZ?
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!