1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. GÜMBET ESNAFININ SORUNU ÇÖZÜLDÜ

GÜMBET ESNAFININ SORUNU ÇÖZÜLDÜ

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi tarafından Gümbet’te  3 ay önce  başlatılan yol ve kaldırım yapım işlemleri yarıya geldiği sırada kalan kısmın seneye bırakılmasına isyan eden Gümbet Esnafı  bu  sabah 09.00’da konu ile ilgili yolu kapatma kararı aldılar.

Gümbet esnafı Belediye tarafından kırılan duvarlarını ve kaldırımları da esnafa yaptırmaya çalışan Belediye yetkilileri ile yaşadıkları olumsuzluklar sebebi ile yapımı devam eden çalışmaların olduğu yerde toplanmaya başladı.

Sabah Belediye yetkilileri de eylem yerine geldi. Toplanmaya başlayan esnafla görüşen yetkililer sizin de yolunuz yapılacak greyderi sokuyoruz diyerek ikna ettikleri esnafa söz verdiler. Dün yapılan açıklamanın ardından toplanan Gümbet Ayaz Caddesi  esnafının mağduriyetinin giderileceği ve tüm kaldırım ve yolların yama yapılmadan asfaltlanacağı söylenmesi üzerine dağılan esnafın eylemi ile yol sorunu çözüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GÜMBET ESNAFININ SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!