ORMANA MOLOZ DÖKERKEN KAMERALARA YAKALANDILAR

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da kamyonetleri ile getirdikleri hafriyat atıklarını ormana dökerken  kameralara  yakalandılar. Edinilen bilgiye göre olay dün akşam 19.26 sularında Yalıçiftlik mahallesi Alazeytin mevkiinde aşağı mezarlık yanındaki ormanlık alanda meydana geldi.

Bodrum Sıcak Haber ihbar hattına gönderilen görüntülerde vatandaşlar tarafından görüntülenen kişiler yasak olduğunu bilmelerine rağmen oldukça rahat bir şekilde  58 BC 474 plakalı kamyonetin arkasında bulunan moloz ve atıkları ormana dökmeye başladı. Şahıslar kamyonette bulunan tüm molozları ormana attıktan sonra  aynı rahatlıkla olay yerinden uzaklaştı.

Ne yazık ki bazı kişiler Bodrum’da İnşaat ve benzeri atıkları dökecek yerler varken kolaylarına geldiği için hafriyatlarını getirip ormanlara atıyorlar. Yollarda herhangi bir kontrol olmaması sebebi ile bu araçlar rahatlıkla gelip moloz ve inşaat atıklarını ormanlara atarak doğal ortamı bozuyorlar. Ormanlara hafriyat dökümleri devam ederken yetkililer bunlar görmüyor mu. Görmezden mi geliyor. Bu araçlar yollarda nasıl bu kadar rahat dolaşıyor. Kontrol edilmiyorlar mı. Doğaya bu kadar zarar verilirken vatandaşların konuya gösterdikleri  duyarlılığını yetkililer neden göstermiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ORMANA MOLOZ DÖKERKEN KAMERALARA YAKALANDILAR
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!