ÇAĞDAŞ BODRUMSPOR BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

featured

BODRUM HABER – Çağdaş Bodrumspor Başkanı Dağlarca Çağlar, “ Başarıyı Bodrum halkını borçluyuz. Bodrum halkı ciddi anlamda bizi sahiplendi. Her şey transfer gücüyle olmuyor, Bodrum halkının sahiplenmesiyle biz bu birlikteliği yakaladık. İyi kadromuz var, iyi bir idari kadromuz var. Bununla beraber iyi yerlere geldik. Son 9 maçımız kaldı, hayırlısıyla inşallah süper lige çıkmak istiyoruz.

Süper lige çıkmayı başaracağız, hedefimiz şampiyonluk. Depremle ilgili öncelikle tüm milletimizin başı sağ olsun. Taraftarlarımızdan sembolikte olsa 20 liralık bir bilet ücret talep ettik. Ne kadar topladıysak bizde o kadar ekleyerek, gerekli yardım kuruluşlarına bağışlamaya karar verdik. Sezon sonuna kadar bizde taraftarımızla ve Bodrum halkıyla birlikte bu işin içerisinde olmak istedik. Bizim için önemli olanz bir diğer hususta altyapı. A takım sahnenin ön yüzü ama en kıymetli olan alt taraf. Sadece bölgemizde değil diğer illerdeki gençlerimizi de spora kazandırmak istiyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇAĞDAŞ BODRUMSPOR BAŞKANINDAN AÇIKLAMA
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!