1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. ÇARPMANIN ŞİDDETİ İLE ŞERİT DEĞİŞTİRDİ

ÇARPMANIN ŞİDDETİ İLE ŞERİT DEĞİŞTİRDİ

featured

BODRUM HABER – Konacık istikametinden Bodrum istikametine giden 2 aracın karıştığı kazada çarpmanın hızı ile 1 araç karşı şeride geçti. Bir başka aracın ise lastiği patladı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Konacık Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi.  Güvenlik kameralarından görüntülene olayda Bodrum istikametine doğru seyreden 34 BYK — plakalı cip, Yıldırım Beyazıt Caddesi’nden bulvara kontrolsüz şekilde çıkan  48 CBL — plakalı otomobile arkadan çarptı.

48 CBL — plakalı otomobil, çarpmanın şiddetiyle orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. O esnada Konacık  istikametinden Bitez istikametine seyir halinde giden başka bir otomobilin sürücüsü, dikkati dağılınca kaldırıma çıkarak kaza yaptı. Kazada aracın sağ lastiği patladı. 3 aracın karıştığı kazada yaralanan olmaz iken kaza maddi hasarla atlatıldı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. 3 aracın karıştığı Trafik kazasında maddi hasar meydana gelen araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇARPMANIN ŞİDDETİ İLE ŞERİT DEĞİŞTİRDİ
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!