1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. CEZA YEMEMEK İÇİN PLAKALARINI DA KAPATMIŞLAR

CEZA YEMEMEK İÇİN PLAKALARINI DA KAPATMIŞLAR

featured

BODRUM HABER – Torba’da motosikletin üzerine yatarak seyreden 2  genci görenler kamera ile o anları saniye saniye görüntüledi.

Edinilen bilgiye olay Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi üzerinde  meydana geldi. İddiaya göre, Torba Kavşağı’na doğru seyreden 2 gencin, motosiklet üzerinde seyir etmeleri aynı anda yoldan geçen diğer araç yolcuları tarafından kayıt edildi.

Motosikletin üzerine yatarak metrelerce o şekilde giden gençleri görüntüleyen vatandaş, “Akşam saat 21.00 sularıydı. Torba’dan Bodrum’a giderken bu gençleri görüntüledik. Gençler için biraz tedirgin olduk. Yaklaşık 100 metre bu şekilde gittiler, daha sonra normal şekilde kullanmaya başladılar.” dedi.  Gençlerin motosikletleri bu şekilde kullanmaya alışıl oldukları plakalarının çamurla kapatılmasından da anlaşıldığı gibi bu sürüşü sık sık yaptıkları ve ceza yememek için plakalarını kapattıkları da görüldü.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CEZA YEMEMEK İÇİN PLAKALARINI DA KAPATMIŞLAR
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!