1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. 10 NİSAN POLİS HAFTASI BODRUM’DA TÖRENLE KUTLANDI

10 NİSAN POLİS HAFTASI BODRUM’DA TÖRENLE KUTLANDI

featured

BODRUM HABER – Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıl dönümünde Bodrum Belediye Meydanında bulunan Atatürk büstüne çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

10 Nisan Polis Haftası münasebeti ile düzenlenen etkinlikler dahilinde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ekipler ve Bodrum Emniyet Müdürü Mete Durukan  Belediye Meydanı’nda bulunan Atatürk büstüne çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Bodrum Emniyet Teşkilatında görevli  Gökay Berberoğlu  günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Berberoğlu konuşmasına  “Türk halkının sevgi ve saygısını kazanmış,  Hukuk devletinin Atatürk ilke ve inkılaplarının ve 100. Yılını coşkuyla kutlayacağımız Cumhuriyetimizin teminatı olan Türk Polis teşkilatının 178. Kuruluş yıldönümünü sizlerle kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğumuzu belirterek hepinize hoş geldiniz diyor en içten saygılarımı arz ediyorum. Şanla Şerefle yazdığı 177 yıllık bir maziyi geride bırakmış olan teşkilatımız, 178. Kuruluş yılına girerken, sadece Türkiye sınırları içerisinde değil Dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu taşımaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır sözünü kendisine ilke edinmiş Emniyet Teşkilatı toplumda huzur ve düzeni sağlamak vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak kanunun hakimiyetini Devlet otoritesini tesis etmek gibi çok önemli hayati görevleri üstlenmiştir. Bizler bu görevi yerine getirirken, Demokratik ve Sosyal Hukuk Devletinin bir parçası olduğumuz asla unutmuyoruz. Toplumun huzurunu ve güvenliğini sağlamaya yemin etmiş olan Türk Polis Teşkilatı ülkemizin yaşadığı ve 11 ilimizi kapsayan büyük bir Deprem felaketinin ardından en üst seviyede tüm gücü ile güvenlik ve asayişi sağlanması yaraların hep birlikte sarılması adına Devletin yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını  Devletin hizmetinde tarafsız ve eşitlik ilkelerine bağlı kalarak uygulayan bu sayede aziz milletinin sevgisine ve güvenine mazhar olan Türk Polis Teşkilatının bir mensubu olmaktan onur ve guru duyarım.  Asli görevlerimizden biri olan suç ve suçlu ile mücadelemizde her zaman bizlere çalışma azmi veren Bodrum halkına Emniyet Müdürlüğümüz adına şükranlarımı sunuyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere görevleri başında şehit olan kahraman güvenlik güçlerimize, ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimize Allahtan Rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Emekli ve gazilerimiz ile görevleri başında olan mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yılı Kutlu Olsun” dedi.

Düzenlenen Törene Bodrum Emniyet Müdürü Mete Durukan, Bodrum Kaymakam Vekili Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Özkan Yılmaz, Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Koray Kemiksiz ve emniyet teşkilatında görevliler katıldı. Tören İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren araçların kortej geçişi ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
10 NİSAN POLİS HAFTASI BODRUM’DA TÖRENLE KUTLANDI
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!