Çıkan Tartışmada Başına Balta Sapı İle Vurup Yaraladılar

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da çıkan tartışmada 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay Bodrum Yeni Devlet hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre Poliklinikte eşi ile tartışan Ali G. isimli şahıs ve eşi bulundukları yerin dışına çıkarak yüksek sesle bağırarak  tartışmaya devam etti. Çevrede bulunan vatandaşlar çok bağırıyorsun arabada ailelerimiz var diyerek tepki vermeleri üzerine Ali G. araçtaki kişilerin üzerine yürüyerek hakaret etmeye başladı.

Olayın büyümesi üzerine Araçlarından inen kişilerden biri şahsın kafasına baltanın sapı ile vurdu. Aldığı darbe ile sersemleyen şahıs olduğu yere yığıldı. Diğer kişiler araçlarına binerek olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Hastanenin Acilinde tedaviye alınan şahıs hastanede bulunan  güvenlik görevlilerine de tepkide bulundu. Sorgulaması sırasında Acil Servis’te görevli Emniyet güçlerine de saldıran kişi bir türlü sakinleşmeyince güvenlik görevlileri ters kelepçe yaparak kişiyi sakinleştirmek zorunda kaldı. Acilde kafasına dikiş atılan şahsın genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çıkan Tartışmada Başına Balta Sapı İle Vurup Yaraladılar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!