Ticari Araçların Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Ortakent’ten Bodrum istikametine seyir halinde giden 2 ticari araç çarpıştı kazada 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay akşamüzeri 18.30 sularından Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre seyir halinde giden ticari araçlardan bir aniden durunca arkasında seyir halinde giden diğer kamyonet hızla araca çarptı. Kazada araçlarda bulunan 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Kazada yaralanan 2 kişi 112 acil sağlık ambulansları ile hastaneye kaldırıldı. Kazanın sıcağı ile yaralandığını fark etmeyen öndeki aracın sürücüsü sonradan belinin ağrıdığını ve kendi imkanları ile hastaneye gideceğini belirtti.  Polislerin güvenlik önlemi aldığı yol bir süre tek şerit halinde ilerledi. Araçların çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ticari Araçların Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!