1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Beni Affet Diye Aracına Pankart Astı

Beni Affet Diye Aracına Pankart Astı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da eşi ile arası bozulan kişi kendini affettirmek için ilginç bir yol buldu. Aracına astığı pankart ile Bodrum’da dolaşan kişi kendini bu şekilde affettirmeyi umuyor.
Edinilen bilgiye göre geçen hafta arkadaşları ile eğlence mekanına giden Mustafa Karakayış gece boyunca yaptıklarını sosyal medya hesabından da paylaştı. Aynı mekanda çıkan dansöze de para yapıştıran ve bunu sosyal medya hesabından da paylaşan Mustaka Karakayış’ın eşi de paylaşımları gördü. Görüntüler üzerine 2 çocuk annesi eş boşanma işlemleri için mahkemeye başvuruda bulundu. Bunu duyan Mustafa Karakayış eşinin kendisini affetmesi için bir şey yapmaya karar verdi. Eşini çok sevdiğini belirten bir pankart hazırlayarak aracına asan eş Aracı ile Bodrum sokaklarında dolaşmaya başladı. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada çok pişman olduğunu eşini çok sevdiğini belirten Karakayış pankartlı görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beni Affet Diye Aracına Pankart Astı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!