1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da 19 Mayıs Kutlamaları Düzenlenen Törenle Başladı

Bodrum’da 19 Mayıs Kutlamaları Düzenlenen Törenle Başladı

featured

BODRUM HABER – 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayram kutlamaları Bodrum’da düzenlenen etkinliklerle başladı.

Kutlamalar sabah 09.00 ‘da Bodrum Belediye Meydanında başladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çelenk Sunma Töreni; Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, , Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, Ağır Ceza Başkanı Engin Koç, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici  Garnizon Komutanı Albay Ertan Benli, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Dumruk, daire amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler, vatandaşlar ve Gazilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bodrum İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Kutlamalar Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde düzenlenen programla devam etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamaları akşam19.00 da düzenlenecek olan Fener alayı  ardından merkezde verilecek Sefo konseri ile devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da 19 Mayıs Kutlamaları Düzenlenen Törenle Başladı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!