Yasaklara Uymayan Firmalar Yüzünden Vatandaşlar Mağdur

featured

BODRUM HABER – Gölköy’de inşaat yasağına rağmen devam eden konut yapımları çevredeki vatandaşları hayatlarından bezdirdi. Bodrum Sıcak Haber whatsapp ihbar hattına gönderilen görüntülerde Mayıs 15 itibarı ile tüm yarımadada başlayan inşaat yasağına uyulmadığı görülüyor.  Gölköy Akdeniz Caddesinde bir inşaat firmasına ait konutların yapımı son hızla devam ediyor. Çevrede yaşayan vatandaşlar toz toprak yüzünden pencere açamadıkları çamaşır asamadıkları gibi gürültüden de bütün gün evlerinde rahatsızlık yaşıyor.

Vatandaşlar ayrıca inşaatın çevresine perde çekerek yaptıklarını örtmeye çalışan inşaatta yapılanları projeye de uymadığı belirtiliyor.

Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmaların geç saatlere kadar sürdüğü belirtiliyor. Bu işe bir son verilmesini isteyen takipçimiz Belediyenin neden gelip uyarıda bulunmadığını yada ceza kesmediğini soruyor. Videoyu çeken takipçimiz “ ben bu insanlar para kazanacak diye evimde mutsuz, rahatsız, huzursuz oturmak zorunda değilim. Burnumun dibinde evimin balkonundayım her sabah böyle bir şekilde uyanmak çok kötü. Hani 15 Mayıs’ta inşaat yasağı gelmişti” diyerek yetkili mercilerden mağduriyetinin bir an önce giderilmesini istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yasaklara Uymayan Firmalar Yüzünden Vatandaşlar Mağdur
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!