Bodrum’un Ortasında Pala İle Saldırdı

featured

BODRUM HABER – Konacık’ta meydana gelen olayda market işletmecisi ile tartışma yaşayan bir kişi, bir süre sonra market önüne elinde bir palayla gelerek korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, dün öğle saatlerinde Konacık Mahallesi Gazderesi Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre K.A., isimli vatandaş  cadde üzerindeki markete gitti. Aralarında daha önceden anlaşmazlık olduğu öğrenilen K.A.’ya, istediği ürünleri satmayan market işletmecisi F.Ü., ile tartışmaya başladı. F.Ü.’nün marketten alış veriş yapmasına izin vermemesi üzerine  sinirlenen K.A. marketten ayrıldı. Yanına kız kardeşini de alarak 5 dakika sonra  elinde bir pala ile tekrar marketin önüne gelen şahıs, elindeki palayı sallayıp marketçiyi dışarı çağırdı. Taraflar market önünde bir süre tartıştı.

Olayın gören görgü tanıklarının iddiasına göre K.A. ve kardeşi marketçiye hakaretler yağdırdıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Market işletmecisi F.Ü.’nün  karakola giderek K.A. ve kardeşinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’un Ortasında Pala İle Saldırdı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!