Milyon Değerinde Tarihi Eser Yakalandı

featured

BODRUM HABER – Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesi Emek ve Baharlı Mahallelerinde ikamet eden Y.S., Y.T. ve A.K. isimli şahısların ikametlerinde tarihi eser ve uyuşturucu madde bulundurdukları bilgisinin alınması üzerine 01 Haziran 2023 günü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelilerin ikametleri ve araçlarında arama yapıldı.

Yapılan aramada, (1) adet Helenistik döneme ait 28 gr. ağırlığında yaklaşık (50 bin) dolar değerinde madalyon, (1) adet Helenistik döneme ait heykel, (3) adet Helenistik döneme ait ok ucu, (3) adet Helenistik döneme ait obje, (5) adet zultanit (diaspor) taşı, bir miktar kubar esrar ve toz esrar, (3) kök kenevir bitkisi, (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, (3) adet hassas terazi, (2) adet av tüfeği, (35) adet av tüfeği fişeği ve (3) adet cep telefonu ele geçirildi.

Milas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen faaliyet ile ilgili adli işlemlere başlanıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milyon Değerinde Tarihi Eser Yakalandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!