Otomobil Beton Mikserine Arkadan Çarptı: 1 Ölü

featured
??????????????????????????????????????????????

BODRUM SICAK HABER – Muğla’nın Marmaris ilçesinde seyir halindeki bir otomobil yol kenarındaki beton mikserine arkadan çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Gökçe Mahallesi mevkiinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. M.T. (49) yönetimindeki 35 BSZ 37 plakalı otomobil sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arıza yaptığı için yol kenarında duran S.N.Ç. idaresindeki (23) 48 AIU 692 plakalı beton mikserine arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil içerisindeki sürücü M.T. ile yolcu konumunda bulunan Tuncay Topuz (39) yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Tuncay Topuz doktorların çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü M.T.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Otomobil Beton Mikserine Arkadan Çarptı: 1 Ölü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!