Yaralı Hayvana Sahip Çıkan Bodrum Belediyesine Vatandaştan Teşekkür

featured

BODRUM HABER – Olay geçtiğimiz 6 haziran Salı günü Bitez Adliye caddesinde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, yavru köpeğe çarpan aracın şoförünün, durmadan yoluna devam ettiği görüldü.

Daha sonra köpeğin yaralarının ciddi olduğu anlaşılınca Bodrum Belediyesi Pet ambulans servisine ihbarda bulunuldu.  Bodrum belediyesi Veteriner Hekimleri pet ambulans  servisi günün her saatinde yapılan ihbarlara geri dönüş yapmaktadır. İhbar üzerine olay yerine gelip ped ambulans ile alınan yavru köpek muayene edildikten sonra veteriner hekimler tarafından tedavisine başlandı.

Çevrede bulunan esnaf BİZE DENK GELMEMİŞ OLSA BU HAYVAN ÖLÜME MAHKUM OLACAK” dedi .

Bodrum belediyesi veteriner hekimleri’ İlk uygulamalardan sonra rehabilitasyon merkezimize gelen köpek bizde de gerekli tedaviler ve kafes istirahatiyle dahada toparladı. İşlemimiz kısırlaştırma ve çip yerleştirme işlemiyle son bulup sağlık durumunda herhangi bir sorun teşkil etmedi .’ aldığımız bölgeye bırakmak için buradayız dediler .

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaralı Hayvana Sahip Çıkan Bodrum Belediyesine Vatandaştan Teşekkür
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!