1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Ambulans Kaza Yerine 40 Dakika Sonra Geldi

Ambulans Kaza Yerine 40 Dakika Sonra Geldi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Yaklaşık 40 dakika ambulans bekleyen yaralılar olay yerinde zor anlar yaşadı.

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerinde Konacık Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Bitez istikametinden Bodrum istikametine seyir halinde giden 34 EAR 0XX plakalı motosiklet emniyet şeridinde ilerlerken yoldan sağ tarafa dönüş yapan 48 AFM XXX plakalı araçla çarpıştı. Cipi fark etmeyen sürücü Emir C. ve yolcu Doğan Y. çarpışmanın etkisi ile yola savrularak yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından 112 çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine ekipler olay yerine sevk edildi. 112 Acil Sağlık Ekiplerinin olay yerine gelmesi 40 dakikayı geçince yaralılar zor anlar yaşadı. Bodrum’da lüzumsuz yere ambulansları meşgul edenler sebebi ile yetersiz kalan ambulanslar gerçek kaza ve olaylara gecikmeli olarak gidiyor. Başı ağrıyanların bile ambulans istediği son günlerde Acil kaza vakalarına gecikmeli gelen ambulansı bekleyen yaralılar çok zor anlar yaşadı. Kazada acı çeken ve ağrısı olan yaralı Emir C. dakikalarca bağırması sebebi ile defalarca aranan ambulans 40 dakikada olay yerine gelebildi. Ekipler tarafından ambulansa alınan yaralılar hastaneye kaldırıldı.  Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ambulans Kaza Yerine 40 Dakika Sonra Geldi
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!