1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Bodrum’da Yakalanan Sahte Mit’çi Gözaltına Alındı

Bodrum’da Yakalanan Sahte Mit’çi Gözaltına Alındı

featured

BODRUM HABER – Muğla KOM Şube Müdürlüğü Bodrum KOM Büro Amirliği görevlilerince İl genelinde dolandırıcılık suçlarını önlemeye yönelik yapılan çalışmalarda 1 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Bodrum’da kendini Mit Mensubu olarak tanıtan Şüpheli H.A mağdur şahısların bankacılık işlemleri, yatırım ve taşınmaz alım-satım işlemlerini nüfuzunu kullanarak gerçekleştirme vaadiyle kendisine maddi menfaat sağlayarak dolandırıcılık yaptığı bilgisine ulaşıldı.  Ayrıca çok sayıda benzer suçlardan kaydı bulunan ve Resmi Belgede Sahtecilik Suçundan hakkında yakalama emri olduğu tespit edilen şüpheli H.A uzun süren çalışmalar ve takipler sonucu “Yalıkavak’ta düzenlene operasyonla kısvıkrak yakalanarak gözaltına alındı. Tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlarca şüpheli şahıs H.A. hakkında yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Yakalanan Sahte Mit’çi Gözaltına Alındı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!