1 TEMMUZ KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

featured

Bodrum Kaymakamlığı tarafından Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle 1 Temmuz Kabotaj Bayramı kapsamında Bodrum’da bir dizi etkinlik düzenlendi.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilk olarak Atatürk Anıtı önünde tören gerçekleşti. Törene Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Meclis Üyesi Emel Çakaloğlu, Bodrum Bölge Liman Başkanı Tuncay Aydın, İMEAK Bodrum Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, Sahil Güvenlik Bodrum Karakol Komutanı Binbaşı Koray Kemiksiz ve daire amirleri katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Ulu Önder Atatürk ile şehitlerin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Aynı anda Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı’nca VHF Kanal 16’dan verilen işaretle limanda bulunan gemiler, 1 dakika süreyle selam düdüğü çaldı. İstiklal Marşı ile Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesinin ardından Bodrum Bölge Liman Başkanı Tuncay Aydın, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Törenin ardından protokol, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait tekneyle açılarak Mustafa Kemal Atatürk ve şehit denizcilerin aziz hatıraları anısına hazırlanan çelengi denize bıraktı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
1 TEMMUZ KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!