Bodrum’da Yeni Ev Dekorasyon ve Mobilya Mağazası: BELONG to home Yalıkavakta Açıldı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’un eşsiz güzelliklerine bir yenisini ekleyen BELONG to home Bodrum Yalıkavak, kapılarını misafirlerine açtı. Doğal malzemelerden üretilen ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken mağaza, ev dekorasyonu ve mobilya tutkunlarını kendine çekiyor. BELONG, aidiyet hissi ve sıcaklık katmayı hedefleyen sürdürülebilir evlere özel bir atmosfer sunuyor.

Türk zanaatkarlarının desteklenmesine önem veren ve el yapımı ürünlere odaklanan mağaza, her evde doğallık ve samimiyet hissi yaratmayı amaçlıyor. Doğanın güzelliklerinden ilham alarak tasarlanan ürünler, ev sahiplerinin kişisel tarzlarına hitap ediyor.

BELONG to home Bodrum Yalıkavak’ın kurucusu, perakende dünyasının güçlü markalarında uzun yıllardır yöneticilik ve girişimcilik deneyimlerine sahip olan Ogün Yıldız ve Çağlayan Çeçen tarafından kurulmuştur. Mağazanın toptan ve kurumsal satış operasyonları ise Can Köksal tarafından yönetilmektedir.

BELONG to home Bodrum Yalıkavak, misafirlerine sunduğu benzersiz deneyimle evlerini özel kılmak isteyenlere hitap ediyor. Ev dekorasyonunda doğallık ve özgünlüğü ön planda tutan mağaza, Bodrum’un gözde adreslerinden biri haline gelmeyi başarıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Yeni Ev Dekorasyon ve Mobilya Mağazası: BELONG to home Yalıkavakta Açıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!