Yeşil-Beyazlı Ekip, Deneyimli Teknik Adamla 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

featured
BODRUM SICAK HABER

BODRUM HABER – Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig takımlarından biri olarak teknik direktör İsmet Taşdemir ile anlaşmaya devam edeceğini duyurdu. Yeşil-beyazlı ekip, deneyimli teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’de ilk defa mücadele eden Bodrumspor, Play-Off finalinde Pendikspor’a yenilerek hedefine ulaşamamıştı. Ancak kulüp, İsmet Taşdemir’in liderliğinde yola devam etme kararı aldı. 2021-2022 sezonunda takımın başına geçen 49 yaşındaki çalıştırıcı, takımını TFF 2. Lig’den 1. Lig’e yükseltmeyi başarmıştı.

İsmet Taşdemir’in görev yaptığı 80 maçta, Bodrumspor 44 galibiyet, 17 beraberlik ve 19 mağlubiyet aldı. Bu başarılar göz önünde bulundurularak, yeşil-beyazlı kulüp, Taşdemir ile 2 yıl daha anlaşma sağlama kararı aldı. Bodrumspor, tecrübeli teknik direktör ile birlikte hedeflerine ulaşmayı ve başarı grafiğini daha da yukarı taşımayı amaçlamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeşil-Beyazlı Ekip, Deneyimli Teknik Adamla 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!