Çağdaş Bodrum Spor, Ben Moore ve Berkay Genç ile Sözleşme İmzaladı

featured

BODRUM HABER – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Çağdaş Bodrum Spor, ABD’li uzun forvet Ben Moore ve Berkay Genç ile anlaşma sağladı. 11 Temmuz 2023 tarihinde saat 10:56’da yapılan sözleşme imza töreniyle, Bodrum ekibi kadrosunu güçlendirmiş oldu.

Ben Moore, daha önce NBA’de Indiana Pacers forması giymiş ve İsrail’de başarılı bir sezon geçirmiş bir oyuncudur. 28 yaşındaki uzun forvet, 2.03 boyundadır. NBA’deki kısa süreli kariyerinde 2017-18 sezonunda Indiana Pacers ile 2 maça çıkmıştır. Geçen sezon İsrail’de Hapoel Be’er Sheva formasıyla 25 maçta 15.9 sayı, 8.0 ribaund ve 2.5 asist ortalamalarıyla başarılı performans sergilemiştir.

Berkay Genç ise 26 yaşında olan 2.06 boyundaki uzun forvet oyuncusudur. Genç, daha önce Mersin Büyükşehir Belediyespor formasıyla sahaya çıkmıştır. Çağdaş Bodrum Spor, bu transferlerle birlikte dış transferde daha önce Jaron Johnson, Dominic Artis, Can Uğur Öğüt ve Ege Arar’ı da kadrosuna katmıştı.

Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk sezon öncesi hızlı bir şekilde transfer çalışmalarına devam etmektedir. Yeni transferler Ben Moore ve Berkay Genç’in takıma katkı sağlaması ve başarılı performanslar sergilemesi beklenmektedir. Bodrum ekibi, güçlü kadrosuyla lige iddialı bir şekilde giriş yapmayı hedeflemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çağdaş Bodrum Spor, Ben Moore ve Berkay Genç ile Sözleşme İmzaladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!