Çağdaş Bodrum Spor, Dominic Artis’i Kadrosuna Kattı

featured

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekibi Çağdaş Bodrum Spor, dış transferde ikinci yabancı takviyesini gerçekleştirdi. Bodrum ekibi, Dominic Artis’i kadrosuna katarak gücüne güç kattı. Daha önce ABD’li uzun forvet Jaron Johnson’ı transfer eden takım, şimdi de Artis’i bünyesine dahil etti.

30 yaşındaki Artis, geçen sezon Fransa Pro A Ligi’nde forma giydiği Cholet Basket takımında başarılı performans sergilemişti. 1.91 metre boyundaki guard, tecrübesi ve yetenekleriyle dikkat çekiyor. Çağdaş Bodrum Spor, Artis’in transferiyle yabancı kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Ancak transfer haberlerinin yanı sıra Çağdaş Bodrum Spor’da veda anları da yaşanıyor. Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde geçen sezon şampiyonluk yaşayan kadroda yer alan Muratcan Esen, Yiğit Özkan ve Saadettin Donat ile yollar ayrıldı. Kulüp, bu oyunculara verdikleri katkılar için teşekkürlerini iletti.

Çağdaş Bodrum Spor, yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etme hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeni transfer Dominic Artis’in, takıma ne gibi katkılar sağlayacağı ve takımın gelecekteki performansı merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çağdaş Bodrum Spor, Dominic Artis’i Kadrosuna Kattı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!