Bodrum’da 4 Aracın Karıştığı Kazada 1 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Ortakent’te şerit ihlali yapan otomobil, 4 araca çarpıp devrildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Ortakent Bayraklı Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Turgutreis’ten Bodrum istikametine seyir halinde giden  Mehmet U. idaresindeki 48 UC 335 plakalı otomobil, Ortakent Bayraklı Kavşağı’nda aniden sol şeritten sağ şeride geçiş yapınca aynı istikamete giden başka bir otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddeti ile savrulan  otomobil, aynı istikamete giden başka bir otomobile daha  çarptıktan sonra devrildi.  Devrildikten sonra sürüklenmeye devam eden otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen bir otobüs ile bir araca hafif şekilde çarparak  ters şekilde durabildi. Meydana gelen kazada, 48 UC 335 plakalı aracın sürücüsü Mehmet U. yaralandı.

Kazanın 112 çağrı merkezine ihbar edilmesinin ardından olay yerine ekipler sevk edildi.  112 acil sağlık ekiplerince ambulansa alınan yaralı hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası kavşakta aksayan trafiğe Bölge Trafik ekipleri müdahale ederek trafiğin kontrollü akışı sağlandı.  Kazaya karışan araçların çekici yardımı ile  yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da 4 Aracın Karıştığı Kazada 1 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!